Presreli dva muškarca na ulazu u Batrovce i jednog na smrt izboli nožem

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica/Šid. Nedaleko od graničnog prelaza “Batrovci” nepoznate osobe napala su dva muškarca koja su peške krenula sa graničnog prelaza prema selu Batrovci i jednog od njih smrtno ranile. Policija u Sremskoj Mitrovici je potvrdila da je pronađeno telo nepoznatog muškarca i da se za počiniocem intezivno traga.

Policija traga za osobama koje su u su u utorak 26. septembra na ulazu u selo Batrovci nasrnuli na dve muške osobe a jednog od njih devetnaestogodišnjeg mladića sa Kosova, izboli su nožem na smrt. Kamiondžija koji je video muškarca kako trči kaže da se čula vika, a potom je pored kamiona pretrčao jedan muškarac.

-Video sam muškarca i grupu ljudi koja se našla na putu pred granicom, ja sam bio oko 1.5 do granice kada sam video muškarca da trči, nešto kratko nakon toga između kamiona pao je još jedan muškarac. Nisam bio siguran šta se dešava a mi uglavnom ne izlazimo iz kamiona na ovom delu puta, pogotovo noću jer u okolini ima migranata koji se sakrivaju. Policija je došla oko 22.00 sata, priča vozač kamiona iz Bosne.

Detalji još uvek nisu poznati, a kako saznajemo ova dva napadnuta muškarca su sa Kosova i Metohije. Prešli su granični prelaz “Batrovci” i krenuli peške u pravcu sela. Jedan od njih je uspeo da pobegne grupi napadača, za koje su, kako nezvanično saznajemo ova dva muškarca napali verovatno noževima. Muškarac (35) koji je uspeo da pomogne dotrčao je do granice i tražio pomoć.

Patrola je krenula da pretraži deo puta, na kome su na žalost pronašli mladića (19) kome više nije bilo pomoći. Mladić je imao nekoliko ubodnih rana na telu.

Muškarac koji je uspeo da pobegne prebačen u policijsku stanicu u Šidu, gde je prepoznao jednog od napadača. Kako saznajemo policija intezivno traga za migrantom iz Avganistana.

Možda Vam se svidi i