Pratite stanje u saobraćaju u Sremu

Od strane Ozon
0 komentar

Pratite saobraćaj u Sremskoj Mitrovici na Ozon Media: Gužve, zastoje, i radare možete prijaviti na 066 80 38 762

SREMSKA MITROVICA. U Sremskoj Mitrovici, možete pratiti aktuelna dešavanja u saobraćaju na Ozon Media platformi. Bezbednost i efikasnost saobraćaja su od velike važnosti, stoga je važno biti informisan o eventualnim gužvama, zastojima i prisustvu radara na putevima.

Ako se suočite sa gužvama ili zastojima u Sremskoj Mitrovici, imate mogućnost da to prijavite na broj 066 80 38 762. Na taj način, možete doprineti informisanosti i pomoci drugim vozačima da izbegnu određene puteve ili prilagode svoje putovanje.

Informacije o saobraćaju možete pratiti na veb stranici www.ozon.rs i na Facebook stranici Ozon Media.

Važno je da se pridržavate ograničenja brzine i poštujete saobraćajna pravila kako biste doprineli bezbednosti svih učesnika u saobraćaju. Radari su postavljeni kako bi se smanjila brzina i sprečile neželjene situacije. Ukoliko primetite prisustvo radara na određenoj lokaciji, možete obavestiti Ozon Media putem prijavljivanja na navedeni broj.

Radar na silasku sa Venca, u smeru ka Novom Sadu.

I dalje su u toku radovi na sanaciji odrona u levoj traci na državnom putu I B reda broj 21, deonica Novi Sad – Irig, Iriški venac. Saobraćaj se odvija desnom saobraćajnom trakom u dužini od 150 metara.

Nastavlja se rekonstrukcija puta Sremska Mitrovica – Veliki Radinci, zbog čega na ovom putnom pravcu treba voditi računa o brzini kretanja vozila i vremenu, kada je otvoren put. Veliki Radinci: Otvoren put za putnička vozila od 19 do 7 časova. – Ozon Media

Saobraćajna policija kod naplatne rampe na ulasku u Sremsku Mitrovicu

Kontrola kod NIS pumpe

Možda Vam se svidi i