Pomoć poljoprivrednicima pri upisu na e-Agrar u Sremskoj Mitrovici u Poljoprivrednoj stručnoj službi

Od strane Ozon
1 komentar

SREMSKA MITROVICA. Ministarstvo poljoprivrede pokrenulo je proces uvođenja registrovanih gazdinstava u elektronski sistem e-Agrar kako bi se modernizovao i ubrzao proces upisa i promene podataka u Registru poljoprivrednih gazdinstava.

Registraciju i preregistraciju gazdinstva na platformi eAgrar treba da uradite do 1. Aprila 2023. godine i steknete pravo da ostvarite subvencije.

Prvi korak u procesu uvođenja e-Agrar sistema je prijava na Portal eID – Portal za elektronsku identifikaciju. Ukoliko do sada to niste uradili, pomoć možete dobiti u Poljoprivrednoj stručnoj službi Sremska Mitrovica

Ovde možete dobiti pomoć oko registracije korisničkog naloga i izdavanja parametara ili QR koda za aktivaciju mobilne aplikacije ConsentID pomoću koje ćete se uspešno prijaviti na portal eID.

Vašu obavezu oko registracije i preregistracije gazdinstva možete obaviti svakog radnog dana i subotom od 8:00 do 18:00 časova u prostorijama PSS Sremska Mitrovica.

Možda Vam se svidi i

1 komentar

Dorde 20.03.2023. - 7:21 pm

Nemojte.lagati.narod.mi.jesmo.seljaci.u.rumi.u.trezoru.i.poljoprvrednoj.stanici.ruma.nece.da.pomognu.nista.sede.samo.da.prime.platu.muce.narod.to.nije.fer.tog.krompica.iz.rume.treba.odmah.izbaciti.da. čuva.krave.nego.sto.muci.nas.sirotinju

Komentari su zatvoreni.