Pokrajinska vlada dodelila sredstva za sanaciju fasade OŠ „Slobodan Bajić Paja“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U Novom Sadu su dodeljeni ugovori obrazovnim ustanovama za sredstva koja po konkursu dodeljuje Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice AP Vojvodine za oblast modernizacije školske infrastrukture.

Sredstva u iznosu nešto više od 10.360.000 dinara je po ovom konkursu dobila i mitrovačka OŠ „Slobodan Bajić Paja“ za sanaciju i rekonstrukciju fasade škole, što će doprineti boljim uslovima za učenike i zaposlene, a objekat će po završetku radova imati najviše standarde kada je reč o energetskoj efikasnosti

Svečanom potpisivanju i uručenju ugovora je prisustvovala i gradonačelnica Svetlana Milovanović koja je istakla da Grad radi na modernizaciji škola i zahvalila se Pokrajinskoj vladi i resornim sekretarijatima na podršci i finansijskoj pomoći: „Grad Sremska Mitrovica nastavlja sa ulaganjima u obrazovanje i spremno će dočekati početak školske godine. Zahvaljujemo se Pokrajinskoj vladi koja nam u svemu tome svesrdno pomaže zajedno sa pokrajinskim sekretarijatima. Radimo na tome da nam škole budu bezbedno i sigurno mesto, kako za učenike, tako i za nastavnike i druge zaposlene“, zaključila je gradonačelnica.

Možda Vam se svidi i