Podeljeni energetski vaučeri

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Podelom energetskih vaučera u Gradskoj kući u Sremskoj Mitrovici, završena je dodela subvencija u vidu energetskih vaučera, za koju su u Skupštini grada odbornici doneli smo odluku da se dodeli subvencijau vidu energentskih vaučera koji su namenjeni za prevazilaženje poteškoća građana koja se tiče nabavke energenata. 

Grad Sremska Miitrovica, danas je pododelio energetske vaučere u vrednosti od 10.000 dinara za sve učesnike konkursa za subvencije.

Olivera Krstanović, predsednica komisije za dodeu vaučera, rekla je da prvi dan podele vaučera teče po planu a da su nedoumice koje imaju dobitnici najčešće vezane za kako da iskoriste vaučer, što je objašnjeno tokom dodele.

Joca Šainović iz Jarka, jedan je od dobitnika energetskog vaučera, a kaže da nije bilo teško prikupiti dokumentaciju i da je zadovoljan jer će onima koji su u težoj finansijskoj stiuaciji, vaučeri značiti.

Grad Sremska Mitrovica je ostvario uštedu te je iz tih ušteda izdvojio 3,5 miliona dinara, sredstva koja su ranije opredeljena su iznosila 5 miliona dinara i ukupno sa uštedom je izdvojeno 8.5 miliona dinara. Ukupno 880 porodica dobija energetske vaučere

Možda Vam se svidi i