POČINJE „PESMA ZA EVROVIZIJU 2023“ Iz Sremske Mitrovice DVA takmičara

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Večeras se održava prvo polufinalno veče „Pesme za Evroviziju 2023“ а za ulazak u polufinale bore se i dva takmičara iz Sremske Mitrovice, Boris Subotić i Nađa Ordagić.

Nađa Ordagić sa pesmom “Moj prvi ožiljak na duši” takmiči se večeras. Nađa ima 17 godina i najmlađa je takmičarka ovogodišnjeg izbora „Pesme Evrovizije“.  Ulazak u finale zavisi osim žirija i od SMS poruka koje pristignu za Nađu i Borisa.

Za Nađu SMS POŠALJITE 3 na SMS 5556

Poseduje jedan od najkvalitetnijih mitrovačkih ženskih vokala, a sada je i prva najmlađa takmičarka koja je od pristiglih oko 900 pesama za takmičenje „Pesme Evrovizije“ ušla među 32 najbolje. 

Boris Subotić sa pesmom “ Nedostupan” takmiči se takođe, večeras. Za Borisa SMS POŠALJITE 15 na SMS 5556

Boris Subotić i Nađa Ordagić iz Sremske Mitrovice, ušali su u uži izbor za Pesmu Evrovizije, i oni će se boriti za ulazak u finale, prvo u polufinalu, večeras, a verujemo i u  velikom finalu – 4. marta!

Nađa Ordagić nastupa treća po redu dok Boris Subotić nastupa 15 po redu, a mi pozivamo sve mitrovčane da glasaju za naše pevače.

Na ovogodišnji konkurs za „Pesmu za Evrovizije“ prijavio se rokordni broj kompozicija, a 32 numere učestvuju u nacionalnom izboru.

Tokom dve polufinalne večeri 1. i 2. marta predstaviće se po 16 kompozicija, najboljih osam iz svakog polufinala boriće se 4. marta u velikom finalu za pobedu, a najbolja po glasovima publike i stručnog žirija predstavljaće Srbiju na Pesmi Evrovizije u Liverpulu.

Takčičenje sve tri večeri možete gledati na prvom programu RTS-a, kao i na Jutjub kanalu „RTS Pesma Evrovizije – Zvanični kanal“, od 21 čas.

Možda Vam se svidi i

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik