POČINJE „PESMA ZA EVROVIZIJU 2023“ Iz Sremske Mitrovice DVA takmičara

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Večeras se održava prvo polufinalno veče „Pesme za Evroviziju 2023“ а za ulazak u polufinale bore se i dva takmičara iz Sremske Mitrovice, Boris Subotić i Nađa Ordagić.

Nađa Ordagić sa pesmom “Moj prvi ožiljak na duši” takmiči se večeras. Nađa ima 17 godina i najmlađa je takmičarka ovogodišnjeg izbora „Pesme Evrovizije“.  Ulazak u finale zavisi osim žirija i od SMS poruka koje pristignu za Nađu i Borisa.

Za Nađu SMS POŠALJITE 3 na SMS 5556

Poseduje jedan od najkvalitetnijih mitrovačkih ženskih vokala, a sada je i prva najmlađa takmičarka koja je od pristiglih oko 900 pesama za takmičenje „Pesme Evrovizije“ ušla među 32 najbolje. 

Boris Subotić sa pesmom “ Nedostupan” takmiči se takođe, večeras. Za Borisa SMS POŠALJITE 15 na SMS 5556

Boris Subotić i Nađa Ordagić iz Sremske Mitrovice, ušali su u uži izbor za Pesmu Evrovizije, i oni će se boriti za ulazak u finale, prvo u polufinalu, večeras, a verujemo i u  velikom finalu – 4. marta!

Nađa Ordagić nastupa treća po redu dok Boris Subotić nastupa 15 po redu, a mi pozivamo sve mitrovčane da glasaju za naše pevače.

Na ovogodišnji konkurs za „Pesmu za Evrovizije“ prijavio se rokordni broj kompozicija, a 32 numere učestvuju u nacionalnom izboru.

Tokom dve polufinalne večeri 1. i 2. marta predstaviće se po 16 kompozicija, najboljih osam iz svakog polufinala boriće se 4. marta u velikom finalu za pobedu, a najbolja po glasovima publike i stručnog žirija predstavljaće Srbiju na Pesmi Evrovizije u Liverpulu.

Takčičenje sve tri večeri možete gledati na prvom programu RTS-a, kao i na Jutjub kanalu „RTS Pesma Evrovizije – Zvanični kanal“, od 21 čas.

Možda Vam se svidi i