Počinje grejna sezona

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Od danas po gradskoj odluci i zvanično počinje grejna sezona. To znači da su toplane u radnom režimu sve do 15. aprila a ako vremenski uslovi zahtevaju grejanje mže biti produženo i do 3 maja.

Usluge toplifikacije, koje obuhvataju grejanje, koristi oko 3.400 korisnika u Sremskoj Mitrovici. Gradski zvaničnici su upozorili građane da se pripreme za sezonu, a oni koji koriste ovu uslugu moraju biti spremni na povećanje cena grejanja.

Od 1. oktobra, cena grejanja je podignuta za 3,67 posto. Ovo poskupljenje usledilo je kao odgovor na rast cena prirodnog gasa na tržištu. Gradski zvaničnici i komunalna preduzeća rade zajedno na tome da cene budu pravedne i da korisnicima pruže kvalitetne usluge.

Sistem grejanja u Sremskoj Mitrovici je automatizovan i prilagođen spoljnim temperaturama. Ovo znači da će grejanje biti regulisano prema vremenskim uslovima kako bi se maksimizirala efikasnost i smanjili nepotrebni troškovi.

Ukoliko neki od korisnika primete probleme sa grejanjem, kao što su hladni radijatori ili drugi problemi sa sistemom, apel je da se odmah obrate tehničkoj službi „Toplifikacija“.

Možda Vam se svidi i