Počelo projektovanje druge faze gradnje bolnice

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Opšta bolnica Sremska Mitrovica dobila je građevinsku dozvolu za izgradnju i rekonstrukciju postojeće bolnice. Grad Sremska Mitrovica za tu namenu, izdvojiće deo sredstava, dok se najveći deo finansira iz vladine Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima, navedeno je na sajtu Bolnice. 

Vd direktora Opšte bolnice Sremska Mitrovica Dragan Malobabić izjavio je da prva faza podrazumeva izgradnju najvećih objekata, internističkih grana medicine, koji će se sada nalaziti na mestu gde se nalazi pravna služba Doma zdravlja, iza Zavoda za javno zdravlje.  

– Izgradnjom ta dva objekta doći će do napuštanja objekta koji se zove stara bolnica koji se nalazi na uglu Bulevara i Jupiterove ulice. Zgrada će i dalje imati funkciju u svom sistemu sa medicinskim sadržajem koji ne zahtevaju ležanje pacijenata, a sprat će se koristiti za arhivu, edukaciju i smeštaj pravne službe. Sledeće faze podrazumevaju rekonstrukciju svih objekata, a objekat hitne pomoći bi se ponovo nalazio pri bolnici – rekao je Malobabić.

On je napomenuo da su projektanti nedavno započeli i izradu projekta za drugu fazu gradnje.

Možda Vam se svidi i