Pobedom rukometašice “Srem Santa” izbijaju na drugo mesto

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Šesto  kolo Super B ženske rukometne lige Srbije.

ŽRK „Srem Santa“ — SUŽR  „Radnički“ – Beograd

Rezultat  26:21  (13:13)

Sudije – Dobrijević Tadej iz Novog Sada i  Marković Dejan iz Vrbasa. Delegat Pantić Anja iz Novog Sada.

Odlična igra domaće ekipe na početku utakmice doprinela je tome da su vodile non stop sa dva- tri gola razlike i to su održavale do dvadesetog minuta igre.
Gostujuća ekipa uspeva da izjednači i da taj rezultatski deo prati Srema do kraja prvog poluvremena.

Sjajno su krenule sa igrom od samog starta drugog poluvremena domaće igračice. 
Ponovo se ređaju brzi kontranapadi  i čvrsta igra u odbrani što je dovelo i do toga da ponovo rezultatski vode sa nekoliko golova prednosti.
Tu razliku u golovima održavale su do kraja utakmice i tako zabeležile još jednu vrednu pobedu koja ih drži na drugom mestu na tabeli.

Srem Santa je igrao u sastavu:  Špoljarić Milica, Srdanović Marina, Šerfezi Marija-2, Mitrić Marija-4, Dragović Nataša-1, Ožegović Anđela, Radulović Nataša-6, Durać Anja, Mijailović Andrea-4, Đorović Dunja, Vasiljević Jana, Bulatović Nikolina-3, Đukičin Teodora-6, Špoljarić Marina, Drakula Anastasija, Skendžiuć Maja.
Treneri – Kojović Saša i Drča Dušan

 Radnički je igrao u sastavu: Janković Katarina, Mrđen Milica, Kostić Anja, Mandić Teodora-3, Orović Dea, Petrović Ksenija-5, Petković Tamara-2, Tepša Marija, Ignjatović Zorana, Živković Maša-3, Vukosavljević Nina-1, Radonjić Ana, Ilić Aleksandra, Penić Anja-2, Zelić Glorija-4, Vasić Aleksandra-1.
Treneri – Mijatović Ivan i Grbić Darko.

Za najboljeg igrača utakmice proglašena je Đukičin Teodora iz ekipe „Srem Santa“.

Narednog vikenda naša ekipa ide u goste u Bor, prvoplasiranoj ekipi na tabeli,  „Bor Zijin Copper“   i to će biti i derbi kola ove lige.

Možda Vam se svidi i