Plivači PVK SREMA iz Sremske Mitrovice odlični na Međunarodnom plivačkom mitingu u Subotici

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Plivači iz Plivačkog kluba „SREMA“ iz Sremske Mitrovice sjajno su započeli novu takmičarsku sezonu osvajanjem četiri medalje na Međunarodnom plivačkom mitingu održanom u Subotici.

Ovaj prestižni miting okupio je 20 klubova iz Srbije, kao i plivače iz Mađarske, Bosne i Hercegovine i Makedonije. Mladi plivači iz Srema ostavili su dubok utisak na takmičenju, postavljajući lične i klupske rekorde.

Nemanja Radović, Andrej Mocko i Matej Ribić ostvarili su izvanredne rezultate, plivajući brže nego ikada pre. Osim što su postigli lične rekorde, doprineli su i uspehu svog kluba.

Boško Đekić, plivao je u čak tri discipline i osvojio dve srebrne i jednu zlatnu medalju. Njegova izvanredna forma i trud nagradili su ga sjajnim rezultatima.

Strahinja Drmanović je takođe briljirao na mitingu, plivajući 100 metara delfin i osvojivši srebrnu medalju. Njegova upornost i veština na ovom takmičenju su došli do izražaja.

Plivači PVK „SREMA“ su pokazali svoj talenat i posvećenost na ovom međunarodnom takmičenju, donoseći ponos svom klubu i gradu Sremska Mitrovica.

Možda Vam se svidi i