Pećinci. Učenik pogođen kuglom u glavu na času fizičkog

Od strane Ozon
1 komentar

U Osnovnoj školi „Slobodan Pajić Baja“ u Pećincima u ponedeljak je, na času fizičkog, učenik gvozdenom kuglom za bacanje pogodio đaka starijih razreda u glavu.

„U poslepodnevnoj smeni, 11. septembra, u našoj školi u Pećincima, na času fizičkog i zdravstvenog vaspitanja povredio se učenik petog razreda. Dete ima povredu glave, zbrinuto je i prevezeno u bolnicu u Beograd, gde se nalazi na lečenju i daljem posmatranju“, navodi se u saopštenju škole, prenosi Blic.

Navode da su roditelji i svi nadležni obavešteni o tom slučaju. 

„Škola će raditi na utvrđivanju okolnosti usled kojih je došlo do povrede i utvrđivati eventualnu odgovornost zaposlenih“, kažu u školi.

Dodaju da je istog dana školu posetila Prosvetna inspekcija Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje i prosvetni savetnici Školske uprave Novi Sad.

Blic navodi da je dečak zadobio tešku frakturu lobanje.

Iz Dečje klinike u Tiršovoj potvrdili su za Kurir da se dečak iz Pećinaca nalazi u ovoj zdravstvenoj ustanovi, da je operisan i da je u stabilnom stanju.

AUTOR Blic, Kurir

Možda Vam se svidi i

1 komentar

Ana 16.09.2023. - 7:46 pm

Sve je do vaspitavanja dece. A to je nešto što bi prvenstveno trebalo dolaziti od rodielja, potom od učitelja i nastavnika. Nažalost našu decu vaspitavaju ulica i razni rijaliti programi. Žao mi je deteta, možda se desilo slučajno…ali opet. Neka nadležni odrade svoj posao kako treba.

Odgovori

Ostavi komentar