Partibrejkersi, jer „Zabava još traje”

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Legendarni beogradski rock sastav PARTIBREJKERS održaće koncert u Sremskoj Mitrovici, večeras,- subota u dvorištu Sokolskog doma, sa početkom u 21h!

Nastavljaju se koncertni dani festivala In Front of Art . Za večeras, subota, 19. avgust, najavljeni su Partibrejkers i Zoster

• Nedelja, 20. avgust: Cirkus Animatori // Neša Bridžis // Ničim Izazvan

Festival se održava na sportskom stadionu Sokolskog društva “Partizan”.

Karte su u prodaji, po ceni od 1500 RSD na ticket.rs i u Sremskoj Mitrovici u Turističkoj organizaciji Grada, kao i u ugostiteljskim objektima Capanna, Kafeterija i Splav Krug. Poslednji dan festivala je humanitarnog karaktera. Umesto naplaćivanja ulaznica, prikupljaće se dobrovoljni prilozi koji će biti donirani u humanitarne svrhe.

Avgusta 1982. godine, Zoran Kostić Cane, bubnjar Goran Bulatović Manza, gitarista Nebojša Antonijević Anton i gitarista Ljubiša Kostandinović osnovali su grupu “Partibrejkers”.

Prvi koncert imali su 4. oktobra 1982. u “Dadovu”, kao predgrupa sastavu “The Fifties”, i publika koja je bila tamo prisustvovala je stvaranju istorije, jer ono što je tada počelo, zahvaljujući pre svega Canetu i Antonu, traje i danas sa istom energijom i porukom. Večeras “Partibrejkers” prolazi kroz više od 40 godina koncert zakazan je za 22. septembar na Sajmu.

Bend pevača Zorana Kostića Caneta i gitariste Nebojše Antonijevića Antona gostovao je pred publikom u Sremskoj Mitrovici 2014. godine, gde je svirao na istom mestu, u Sokolskom domu pred velikim brojem posetilaca zasluživši ovacijma poziv na bis.

Ovo bend čija je bukvalno svaka pesma za nekoga “kultna” i može se slušati sto puta, a uvek razumeti na novi način, koncerti su ti koji im daju svaki put novu energiju i novu snagu.

 Partibrejkersi jednostavno imaju pjesme i za mladost i za starost.

Možda Vam se svidi i