Otišla je jedna mladost! Predrag Jerosimović iz Zasavice podlegao povredama. Saobraćajna nesreća u tunelu Učka

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica/Zasavica I – U Zasavici I je sa nevericom primljena vest da je u zbog posledica teških telesnih povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći preminuo Predrag Jerosimović (25).

Foto: privatna arhiva/Facebook

U utorak je na izlazu iz tunela Učka u smeru Istre u Hrvatskoj došlo do stravične saobraćajne nesreće u kojoj su na licu mesta poginula dva državljanina Bosne i Hercegovine. Kako se navodi, radi se o tridesetsedmogodišnjaku i dvadesetsedmogodišnjaku.

Predrag Jerosimović (25) iz Zasavice I, koji je bio putnik u automobilu marke “audi“ je nažalost, i pored velikih napora lekara podlegao povredama. On je prevežen u bolnicu u utorak ali je na žalost od teških povreda preminuo u sredu, 6. decembra.

Telo preminulog Predraga bi trebalo da stigne u petak u Srbiju, te će po rečima porodice sahrana biti 10. decembra.

Predrag je među sugrađanima bio omiljen, baš kao i njena najbliža porodica. On je iza sebe ostavio dvoje malodobne dece.. Reči koje se najčešće čuju od prijatelja i poznanika ovog momka jesu – neviđena tragedija, momak koji je voleo i znao da peva, radan, vredan i omiljen u selu. Otišao je za poslom u Hrvatsku i eto šta se desilo, reči su jedne meštanke.

Iz policije su saopštili kako je došlo do nesreće, a uzrok je neprilagođena brzina.

– Zbog neprilagođene brzine automobil je udario u saobraćajnu signalizaciju, a potom i na deo ostrva naplatne kućice. Dve su osobe poginule, a dve su povređeni u nesreći koja se dogodila juče oko 19 sati na izlazu iz tunela Učka. Nesreća se dogodila kada je 27-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine upravljao automobilom, bosanskohercegovačke registracijske oznake, iz pravca Rijeke prema Vranji brzinom većom od propisane. Izlaskom iz tunela i dolaskom do krivine u desno, vozač nije prilagodio brzinu kretanja uslovima na putu, već je skrenuo u levo i udario u signalizaciju, a potom i na deo ostrva naplatne rampe – naveli su iz hrvatske policije.

Možda Vam se svidi i