Oglasio se Mitros: Obustava proizvodnje u MITROS FLEISCHWAREN DOO

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica. Uprava i vlasnici privrednog društva Gierlinger Holding GmbH doneli su tešku odluku o obustavi proizvodnje u privrednom društvu MITROS FLEISCHWAREN DOO, koje se nalazi u Sremskoj Mitrovici. Ova odluka doneta je nakon detaljne analize poslovanja kompanije.

S obzirom na transparentnost i odgovornost prema svojim zaposlenima, poslodavac je obavestio radnike o ovoj odluci kako bi svi bili upućeni u situaciju od samog početka. Konkretni koraci koji će se preduzeti kako bi se sprovela ova odluka, kao i rokovi za njihovo izvršenje, biće precizno definisani u narednom periodu.

Ovo je izuzetno teška situacija kako za zaposlene tako i za upravu kompanije, i razumemo da postoji široka javna zainteresovanost za dešavanja u MITROS FLEISCHWAREN DOO. Međutim, u ovom trenutku, poslodavac moli za strpljenje i razumevanje situacije koja je dovela do donošenja ove odluke, stoji u saopštenju.

Glavni cilj poslodavca u ovom trenutku je da se svi koraci odvijaju u skladu sa zakonom i da se prava radnika potpuno zaštite. Kompanija će nastaviti da pruža podršku svojim zaposlenima i tražiće načine kako da se ova teška situacija najbolje reši u interesu svih uključenih strana.

Ostajemo posvećeni pružanju daljeg informisanja kako se situacija bude razvijala i kako budu donošene dalje odluke u vezi sa obustavom proizvodnje u MITROS FLEISCHWAREN DOO.

Zatvara se „Mitros“? Da li ćemo morati ponovo da tražimo spasioca za Mitros? – Ozon Media

Možda Vam se svidi i