Odbojkašice Srema lako do pobede protiv Novog Sada

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. GŽOK Srem : OK Novi Sad 3:0 (25:15, 28:26, 25:17)

Subota, 21. januar 2023, Sportska hala Mitrovačke gimnazije sudije Zelenović Đorđe i Bićanin Milan, gledalaca 100.

Odbojkašice Srema su pružile odličnu igru u prvoj utakmici nastavka sezone u Super ligi Srbije. Ubedljivim nastupom za nešto više od sat vremena pobeđena je ekipa Novog Sada.
Trener Srema Mirjana Musulin je u svom prvom meču posle povratka iz Kine rešila da šansu pruži postavi Grabić, Milunović, Živanović, Antić, Jovanović, Sarić i libero Dapčević.

Trener Novog Sada se opredelio za postavu Joldić, Marinković, Filipović, Petović, Mihajlović, Skočajić i libero Jovanović.
Već od samog početka bilo je jasno ko će dominirati utakmicom. Srem je poveo sa 4:1 i 10:4. Odlično su u napadu igrale Milunović i Živanović a prijem lopte je bio izuzetno visok. Srem je lako dobio prvi set.
U drugom setu Srem je imao značajnih problema. U realizacije napada su podbacile Milunović i Drašković što je Novi Sad iskoristio odvojivši se na polovini seta. Srem je pristigao zaostatak od četiri poena smanjivši na 20:21. Tada je krenula borba za svaki poen.
Novi Sad je imao dve set lopte koje nije iskoristio a Srem je svoju drugu set loptu uspešnim blokom Antić i Drašković pretvorio u poen za pobedu u setu. U samoj završnici seta izvanrednim prijemom se istakla Dunja Grabić.
Treći set je bio neizvestan do sredine da bi se Srem potom odvojio serijom poena. Posebno je bila dobra Ana Mihajlović koja se, posle pauze od četiri utakmice zbog povrede, vratila u ekipu i pokazala da će vrlo brzo biti u top formi.
Srem je ostvario i šestu pobedu u ovoj sezoni koja ekipu vodi u sredinu tabele. Naredne nedelje Mitrovčanke gostuju ekipi Spartaka u Subotici.
GŽOK Srem: Mihajlović, Grabić, Gaćeša, Sarić, Dapčević, Jovanović, Stevanović, Stanković, Milunović, Drašković, Antić, Živanović, trener Mirjana Musulin, pom. trener Nikola Kaprić
OK Novi Sad: Jovanović, Marinković, Mihajlović, Petović, Vujović, Joldić, Čoban, Filipović, Skočajić, Kukić, trener Bojan Švraka

Možda Vam se svidi i

Ostavi komentar