Obustavljen saobraćaj do 17 časova od Kraljeva do granice sa Crnom Gorom. Ovo su alternativni pravci

Od strane Ozon
0 komentar

Na putu od Kraljeva do državne granice sa Crnom Gorom, na deonici Ribariće – Mehov Krš, danas će od 12 do 17 časova biti obustavljen saobraćaja zbog asfalterskih radova, saopštilo je Javno preduzeće „Putevi Srbije“.

Alternativni putni pravac je Novi Pazar – Pazarište Tutin Mehov Krš – državna granica sa Crnom Gorom.

z Putevi Srbije su naveli da se kod Guče zbog odrona naizmenično propuštaju vozila, a u Divcima zbog izvođenja radova na izgradnji brze saobraćajnice Iverak-Lajkovac, kratkotrajne obustave saobraćaja biće na snazi od 10. do 13. jula od 22 do 6 časova. Saobraćaj će u navedenom periodu biti obustavljan na po 20-30 minuta.

Do 12. jula izmenjen saobraćaj na putu Beograd – Novi Sad
Podseća se da do 12. jula do 12 časova traju radovi na rehabilitaciji leve kolovozne trake na auto-putu E-75, zona petlje Batajnica. Saobraćaj se odvija sledećom dinamikom:

– Saobraćaj na desnoj kolovoznoj traci je dvosmeran. Smer: Novi Sad – Beograd / saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom. Preticajna traka je zatvorena i namenjena za saobraćaj Beograd – Novi Sad.

– Smer: Beograd – Novi Sad / za saobraćaj su zatvorene preticajna i vozna saobraćajna traka. Saobraćaj se odvija preticajnom trakom suprotnog smera i zaustavnom i izlivno-ulivnim trakama u smeru kretanja.

Izvor: rina.rs

Možda Vam se svidi i