Obustava saobraćaja od 13. do 15. novembra: Radovi na deonici puta Sremska Mitrovica – Manđelos:

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska MitrovicaOZON Media Putnici koji koriste deonicu puta od Sremske Mitrovice do Manđelosa obaveštavaju se o planiranim radovima na ovom putnom pravcu. Od ponedeljka do srede, tačnije od 13. do 15. novembra, u vremenskom periodu od 8 do 17 časova, izvodiće se radovi na postavljanju bitonosećeg sloja.

Ovi radovi, koji su deo redovnog održavanja putne infrastrukture, rezultiraće obustavom saobraćaja na pomenutoj deonici. S obzirom na obim radova i neophodnost postavljanja bitonosećeg sloja, ova obustava saobraćaja se sprovodi kako bi se radovi izveli na najefikasniji i najsigurniji način.

Važno je napomenuti da će obustava saobraćaja biti primenjena isključivo u pomenutom vremenskom periodu, od 8 do 17 časova. Ovaj raspored omogućava da se tokom noći i ranih jutarnjih časova saobraćaj normalno odvija, dok će deonica biti zatvorena tokom radnih sati.

Građani i vozači koji koriste ovu deonicu puta tokom ovog vremena moraju prilagoditi svoje putovanje i potražiti alternativne pravce ili, ukoliko je moguće, planirati svoje putovanje izvan perioda obustave saobraćaja.

Možda Vam se svidi i