O Mitrovčaninu koji je nestao u Beogradu posle šest dana nema novih informacija: Perica Jovanović (29) se sa majkom poslednji put čuo u subotu, od tad je nedostupan

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Porodica mladića, Perice Jovanović, još uvek nema novih informacija o njegovom nestanku. Prošlo je šest dana, počinje i sedmi u neizvesnosti, Perica nema razloga da nestane. Ušao je u automobil sa nekim muškarcem ali još uvek se ne zna ko je to bio. Zabrinuti smo jer to ne liči na Pericu, priča rodbina.

Zabrinutost je sve veća jer je nemoguće da se ne javlja evo već nedelju dana. Ne bi to uradio majci, a ima i dete, kaže porodica.

Porodica moli sve koji imaju bilo kakve informacije o nestalom mladiću da se jave na telefone: 061 691 53 66 i 065 445 50 16 ili da obaveste najbližu policijsku stanicu.

Policija u Beogradu intezivno traga za mladićem. Oglašena je poternica za teritoriju cele Srbije. Još uvek nema novih informacija.

Perica Jovanović, mladić star 23 godine, nestao je u petak, 9. juna oko 20 sati u Zemunu, gde je živeo i radio kao moler. Prema rečima rodbine, poslednji put su se čuli putem video poziva tog dana kada je bio u stanu sa svojim cimerom. Nakon toga, Perica je otišao na večeru sa društvom i od tada mu se gubi svaki trag.

Odmah nakon nestanka, oba telefona su isključena, što je dodatno povećalo zabrinutost porodice. U subotu je pronađen jedan od telefona u stanu u Zemunu, ali to nije pružilo nikakve odgovore. Majka je pokušala da kontaktira Pericu u subotu ujutro i neko se javio vrlo kratko, ali nije mogla prepoznati glas. U pozadini se čula buka, jauk i nečiji vrisak: „Jao, jao!“ Ova nejasna situacija je samo povećala strah za Peričin život.

Porodica, prijatelji i braća su u očajničkoj potrazi za Pericom, tragajući za bilo kakvim informacijama ili tragovima koji bi mogli ukazati na njegovo mesto boravka. Međutim, do sada nisu dobili nikakve konkretne informacije o njemu. Prošlo je već šest dana od njegovog nestanka, a porodica je očajna i nada se da će uskoro pronaći Pericu i da će biti dobro.

Pratite nas na našoj FacebookInstagram stranici i Twitter nalogu.

Ozon.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici: O nama – Uslovi korišćenja.

Možda Vam se svidi i