Novi koncept hedonizma u Dositejovoj ulici 

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. U srcu Sremske Mitrovice, na adresi Dositejeva 8, uskoro će moći da se uživa u savremenom konceptu prodaje najvoljih vina, žestokih pića, likera, slatkih Panetonea, čokolada a biće otvorena i galerija slika.

Jedna od najbolje snabdevenih  prodavnica vina „Vino i tako to“, posle Beograda i Novog Sada, stiže i u Sremsku Mitrovicu.

Vinoteka „Vina i tako to“ je prva specijalizovana prodavnica u Sremskoj Mitrovici koja nudi veliki asortiman vina, belgijskih čokolada, rakija, poklona, vinskih setova i još mnogo toga. Kako nam je rekla naša sagovornica i vlasnica Aleksandra Čikić, s obzirom da je vino carko piće a kako je car Prob živeo u Sirmijumu i sam je odgajio najbolje sorte vina, mislim da ta vinska tradicija treba da se nastavi te u tom duhu otvaram ovu vinoteku. Takođe, imala sam na umu da ni jedna takva specijalizovana vinoteka ne postoji kako u našem gradu tako i široj okolini.

Aleksandra Čikić, na pitanje da li je teško odlučiti se za ovaj „muški“ posao, kaže da se već bavila jednim tzv „muškim“ poslom, – advokaturom, nema strah da uđe u ovaj posao i smatra da su žene mnogo predaniji i marljiviji radnici.

„Ljubitelj sam vina ali ne bih mogla da izdvojim samo jedno. Volim mnoga vina naročito lagana vina, kako italijanska, tako i domaća vina. I ne bih mogla da se odlucim samo za jednu etiketu vina. Otvaranje prve specijalizovane vinoteke u Sremskoj Mitrovici će obradovati mnoge ljubitelje vrhunskih pića. Deo smo franšiznog lanca „Vina i tako to“ u Srbiji. Prvu vinoteku su otvorili u Beogradu pre 14 godina. Možda se pitate šta u nazivu znači “i tako to”, pored velikog izbora kako domaćih tako i stranih vina, domaćih i stranih žestokih pića i likera imaćemo i mnoge druge proizvode, konkretno, maslinovo ulje u različitim formatima i ukusima, sa belim lukom, ljutom papričicom, tartufima i mnogim drugim ukusima. Biće tu i razne čokolade kakvih nema na našem Mitrovačkom tržištu, imaćemo tompuse, vinske čaše, vinsku opremu, slatke hlebove i mnoge druge proizvode. Bićemo i svojevrsni gift shop, pa kada budete išli u posete, možete nešto da poklonite iz asortimana vinoteke, naš tim će vam pomoći, pravićemo i korporativne poklone za firme. Imaćemo i malu galeriju slika. Otvaranje je početkom juna u ulici Dositejeva 8 u užem centru grada, pozivamo vas da nas posetite.

Gde je vino tu je lepa atmosfera. Cenovno ce biti za svakog po izboru. Mogu da obećam, s obzirom da će 60 % asortimana celokupnih proizvoda u vinoteci predstavljati vina, da će potrošaci imati u ponudi vrhunske etikete vina iz Srbije i celog sveta, dodala je Aleksandra.

Prodavnica „Vino i tako to“ nudi  veliki izbor stranih  i domaćih vina, koja se odlikuju odličnim kvalitetom, žestoka domaća i strana pića, poslastice, maslinovo ulje i balsamico. Sem vina u vinoteci će se naći i  kvalitetne spske rakije.

Vinarija će zasigurno omogućiti kupovinu baš onoga što želite i volite. Vinoteka „Vino i tako to“ u Sremskj Mitrovici, otvara se početkom juna. 2023.

Možda Vam se svidi i