Nevreme stvorilo poteškoće za teretnjake na graničnim prelazima: Nema prelaska preko Šida, Neština i Sremske Rače

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Nedavna oluja je prouzrokovala privremene prekide u funkcionisanju teretnog saobraćaja na nekoliko graničnih prelaza, saopštila je Uprava carina.

Od sinoć su teretni kamioni privremeno obustavljeni na graničnim prelazima Šid i Neštin, zbog oštećenja pojedinih putnih deonica u Hrvatskoj.

Takođe, usled posledica nevremena, teretni saobraćaj na graničnom prelazu Sremska Rača sa Bosnom i Hercegovinom je trenutno obustavljen.

Kako bi se ubrzao protok robe i putnika, Uprava carina preporučuje svima da unapred provere trenutno stanje na graničnim prelazima putem kamera Ministarstva unutrašnjih poslova.

Ova situacija ističe koliko nepredvidivi vremenski uslovi mogu imati uticaj na saobraćaj, posebno na graničnim prelazima. Uprava carina i nadležne službe su u akciji kako bi otklonili štetu i omogućili ponovno normalno funkcionisanje teretnog saobraćaja čim to bude moguće. Pratite savete i obaveštenja putem zvaničnih kanala kako biste bezbedno prešli granicu i osigurali nesmetano poslovanje.

Možda Vam se svidi i