Nestabilna vremenska prognoza: toplo, kiša i dalje, temperature do 26 stepeni“

Od strane Ozon
0 komentar

Topla, ali nestabilna vremenska prognoza: temperatura dostiže 26 stepeni:

Kako se bliži kraj maja, u našoj zemlji se očekuje toplo, ali nestabilno i nepredvidivo vreme. Možemo predvideti uslove za kišu i grmljavinu sa temperaturama do 26 stepeni Celzijusa.

Jutarnji sati mogu doneti maglovitu po kotlinama i uz rečne tokove. Tokom celog dana vreme će biti promenljivo, mestimično sa oblačnošću i nestabilnošću, povremeno sa pljuskovima, grmljavinom, grmljavinom i grmljavinom u većem delu zemlje.

Dok će temperature biti tople, važno je napomenuti nestabilnost i promenljivost vremena. Može doći do lokalizovanih kratkotrajnih teških vremenskih pojava, uključujući tuču i pojačane padavine.

Jutarnje temperature kretaće se od 10 do 16 stepeni Celzijusovih, a dnevne od 22 do 26 stepeni Celzijusovih.

U Sremskoj Mitrovici stanovnike očekuje mešavina sunca, oblaka, pljuskova, moguće i grmljavine, sa temperaturom i do 25 stepeni Celzijusovih.

Četvrtak će takođe doneti slične vremenske prilike u većini delova zemlje: kombinaciju topline, nestabilnosti i promenljivosti.

Budite u toku sa lokalnim vremenskim izveštajima i prognozama kako biste bolje planirali dan i donosili odluke na osnovu informacija.

Pratite nas na našoj FacebookInstagram stranici i Twitter nalogu.

Možda Vam se svidi i