Neprikosnovena superiornost džudista Sirmiuma

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Uzbudljiv vikend bio je u znaku džudista kluba „Sirmium“ iz Sremske Mitrovice, jer su se takmičili na dva turnira i Šampionatu Srbije za mlađe seniore. Naši mladi i iskusni takmičari zauzeli su mesto na tri fronta, dajući sve od sebe u borbi za prestiž i medalje. Na ovim turnirima, starije pionirke kluba „Sirmium“ istakle su se svojom izuzetnom superiornošću.

Na turnirima u Vinkovcima i Beočinu, jedno ime se izdvojilo kao prava zvezda – Teodora Vukasović. Izašla je kao pobednik u svih osam mečeva, koliko je imala u dva dana, i to sve maksimalnim rezultatom.

Na turniru u Vinkovcima, Lana Novaković je takođe briljirala, prikazujući besprekornu tehniku bacanja. U sva četiri meča, Lana je uspela da savlada svoje protivnice, postižući ipon za svaku od njih. Njen uspeh jasno pokazuje koliko je posvećenost i trud na treninzima važan faktor u postizanju izuzetnih rezultata.

Aleksandra Kočić takođe je ostavila svoj trag na ovim takmičenjima, osvojivši dve medalje – bronzanu i srebrnu. Njen talenat i upornost dodatno su obogatili kolekciju medalja kluba „Sirmium“.

Kod mlađih seniora do 23 godine, Katarina Tomić i Ognjen Trogrlić su bili nadomak osvajanja medalja, ali su se morali zadovoljiti petim mestima u svojim kategorijama. Njihov trud i predan rad na treninzima definitivno će ih voditi ka novim uspesima u budućnosti.

Ovi rezultati samo su potvrda kvaliteta i predanosti džudista iz Sirmiuma, a klub će i dalje raditi na razvijanju talenata i ostvarivanju izuzetnih uspeha u svetu džudo sporta.

Možda Vam se svidi i