Nacionalno i otvoreno prvenstvo auto-krosa u Šašincima: Nagrada Srema 2023

Od strane Ozon
0 komentar

Nacionalno i otvoreno prvenstvo auto-krosa u Sremskoj Mitrovici: Nagrada Srema 2023

SREMSKA MITROVICA. Pod pokroviteljstvom Grada Sremska Mitrovica i Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, u subotu i nedelju 27. i 28. maja, Šašinci su bili domaćin Nacionalnog i otvorenog prvenstva Sportske automobilske auto-kros asocijacije Srbije pod nazivom „Nagrada Srema 2023“. Ova prestižna sportska manifestacija organizovana je uz podršku „Asu Syrmien racing“.

Prvi dan takmičenja bio je rezervisan za službene treninge i kvalifikacione trke koje su se održale od 17 časova. Današnji, drugi dan, započeo je sa još dve kvalifikacione trke od 8:30 i 10:30, a finale je zakazano za 14 časova.

Takmičari su se nadmetali za prestižnu „Nagradu Srema 2023“.

Sremska Mitrovica je definitivno grad sporta, a to se jasno ogleda i u organizaciji ove sportske manifestacije. Auto-kros je bio u fokusu ovogodišnjeg prvenstva, donoseći uzbuđenje i brzinu. Atmosfera je bila ispunjena adrenalinom, a vozači su morali biti hrabri, spretni i brzi da bi se izborili za pobedu, rekao je Vasilj Ševo, načelnki za sport i kulturu grada Sremska Mitrovica.

-Prošle godine, staza je renovirana i proširena sa 620 na 770 metara, pružajući izazovne uslove za trke. Ove godine, Grad Sremska Mitrovica i Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu bili su ponosni pokrovitelji događaja. Organizacija je bila odlična, a bezbednost takmičara i gledalaca bila je postavljena na visok nivo.

Nacionalno i otvoreno prvenstvo auto-krosa u Šašincima, pod nazivom „Nagrada Srema 2023“, privuklo je ljubitelje automobilskih trka i adrenalina iz cele zemlje. Ovaj sportski događaj je još jednom potvrdio Sremsku Mitrovicu kao centar sportskih dešavanja i pružio nezaboravno iskustvo svim učesnicima i posetiocima.

Uskoro rezultati!

Završeno finale foto:

Možda Vam se svidi i