Na savršeno te vodim mesto… Biser Srema. Iz gradova se odlazi a ovde se dolazi

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Pogledajte kako izgleda kada se odlučite da vaše venčanje ili bilo koje rugo slavlje napravite na padinama Fruške gore.

Salaš nadomak grada, izdvojen od gradske vreve, sa sadržajem koji pruža sve što je potrebno za relaksaciju cele porodice i bogatom gastronomskom ponudom. Izdvojeni, romantični svet koji asocira na davna vremena, kada je sve teklo sporije i, što bi sremci rekli, „bez sekiracije“.

Salaš „Biser“ je bukvalno, mesto sa koga se vidi SREM NA DLANU.

Salaš “Biser” je autentična sremska kuća koja sve više liči na sremski salaš po svojoj usamljenoj poziciji, ušuškan u zelenoj oazi sremske ravnice. Nalazi se u Staroj Binguli, na obroncima Fruške Gore, udaljen od Sremske Mitrovice 20-tak minuta, a od Novog Sada i Beograda samo sat vremena vožnje.

Stara Bingula, naselje nadomak Sremske Mitrovice, na poseban način neguje i čuva tradiciju. Bingula – Bin gül na turskom jeziku znači „hiljadu ruža“, a kada dođete u ovo mesto osećaj je takav kao da se nalazite u velikoj mirnoj bašti okruženoj šumom. Ko ne bi poželeo ovakav raj, pa makar za kratki odmor od gradske gužve?

Možda Vam se svidi i