Na Gradskoj plaži od danas radovi: pripreme za OCR trku

Od strane Ozon
0 komentar

Danas, 27. avgusta 2023. godine, na Gradskoj plaži počinju pripremni radovi i montaža neophodne opreme za OCR trke sa preprekama, koje su zakazane za sledeću subotu i nedelju, 2. i 3. septembra 2023. godine.

Prva faza ovog procesa će započeti danas, gde će se pažljivo izvršiti merenje i obeležavanje terena, kako bi sve bilo pripremljeno za trke koje slede. Nakon toga, od 28. avgusta do 2. septembra, će trajati postavljanje različitih sprava i prepreka. U prepodnevnim satima tokom ovog perioda, planirano je i postavljanje tezgi i šatora za sponzore.

Važno je napomenuti da će sav postavljeni sadržaj biti pažljivo uklonjen nakon završetka obe trke, kako bi se oslobodio prostor za redovne aktivnosti na plaži.

Organizatori mole posetioce i korisnike Gradskih plaža za razumevanje i strpljenje tokom ovih pripremnih aktivnosti. Takođe, pozivaju sve građane da dođu i budu deo ovog uzbuđujućeg događaja. Sigurni smo da će OCR trke sa preprekama doneti uzbuđenje i adrenalin, te da će svi prisutni imati priliku da uživaju u ovom jedinstvenom spektaklu.

Možda Vam se svidi i