Muzička škola unapređuje radne uslove nabavkom kvalitetnih instrumenata

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Muzička škola u Sremskoj Mitrovici postigla je značajan uspeh u obezbeđivanju kvalitetne opreme i muzičkih instrumenata zahvaljujući konkretnoj podršci Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice. Izdvojena sredstva u iznosu od 963.982 dinara omogućiće unapređenje nastave i rada u ovoj ustanovi.

Muzička škola je u toku proleća konkurisala za nabavku opreme i muzičkih instumenata.

Nabavljeni instrumenti visokog kvaliteta uključuju električni klavir, alt saksofon, flautu, trubu i kontrabas. Takođe, oprema za nastavu fizičkog vaspitanja, dva laptopa i veliki televizor za nastavu solfeđa dodatno će poboljšati uslove za rad u školi.

Nabavkom nove opreme, Muzička škola u Sremskoj Mitrovici ne samo da će unaprediti uslove za učenje i rad učenika i nastavnika, već će takođe značajno doprineti razvoju talenata na svim obrazovnim nivoima, uključujući predškolski, osnovnoškolski i srednjoškolski nivo.

Uprava škole izražava iskrenu zahvalnost Pokrajinskom sekretarijatu za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice na njihovoj podršci i ulaganju u školu. Istakli su entuzijazam Pokrajinskog sekretarijata, a raduju se budućim projektima i naporima koji će dodatno obogatiti muzički život zajednice u Sremskoj Mitrovici.

Očekuje se da će ova inicijativa unaprediti obrazovni sistem i omogućiti školi da ostvari svoje ciljeve u budućnosti.

Možda Vam se svidi i