Muzička škola „Petar Krančević“ poziva na novogodišnje muzičko slavlje!

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U susret prazničnom duhu, Muzička škola „Petar Krančević“ sprema se za još jedan nezaboravan kulturni događaj koji će uvesti sve posetioce u čaroliju muzike i praznične atmosfere. Tradicionalno, škola organizuje dva koncerta koji će se održati u Muzeju Srema, a svečanosti započinju u sredu, 20. decembra 2023. godine, i nastavljaju se u subotu, 23. decembra 2023. godine, sa početkom u 18 časova.

Prvi koncert će biti pravo muzičko putovanje kroz klasične i savremene melodije, predstavljajući talenat srednjoškolaca i starijih učenika osnovne muzičke škole. Očekujte izvođenje koje će dirnuti sva prisutna srca, donoseći spoj različitih muzičkih pravaca i emocija.

Drugi koncert donosi ekskluzivnu priliku za sve ljubitelje muzike najmlađih učenika, muzičkog zabavišta i pripremnih razreda, kao i mlađeg uzrasta osnovne muzičke škole. Atmosfera koja se očekuje je puna radosti i razigrane muzike koja će, nadamo se, očarati sve prisutne.

Ulaz na oba koncerta je besplatan, te ovim putem pozivamo sve sugrađane da se pridruže ovom muzičkom slavlju. Prilika je to da zajedno uživamo u večerima ispunjenim harmonijom, emocijama i prazničnom radosti koja prožima ovaj period godine.

Pridružite nam se dok stvaramo uspomene i delimo radost muzike i zajedništva ovih praznika. Muzička škola „Petar Krančević“ raduje se što će zajedno sa svima vama proslaviti praznični period kroz note i ljubav prema muzici!

Dođite i uživajte u magiji zvuka i prazničnom duhu koji nas obasjava!

Možda Vam se svidi i