Moguća pojava magle na pojedinim putnim pravcima

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA/OZON MEDIA – Prema izveštaju Puteva Srbije, jutros je zbog magle vidljivost smanjena na pojedinim putnim pravcima.

Na auto-putu E-75 kod petlje Dobanovci – Bubanj Potok vidljivost je smanjena na 50 do 200 metara. Zbog magle vidljivost je smanjena na 100 metara na deonici kod petlje Doljevac – petlja, kod petlje Grdelica – Bujanovac na 50 metara i u blizini petlje Bujanovac – GP SRB/RSM na 30 do 50 metara.

Takođe, magla smanjuje vidljivost na 300 metara na delu auto-put E-75 kod Vrbasa, kao i na auto-putu E-70 na deonici Dobanovci Pećinci. Na auto-putu E-80 kod od tunela Bancarevo do petlje Bela Palanka vidljivost je zbog magle smanjena na 100 metara i od petlje Bela Palanka do GP SRB/BUG na 50 metara.

Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.


Putevi Srbije apeluju na učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja zbog pojave magle koja smanjuje vidljivost na pojedinim putnim pravcima.

Tanjug

Možda Vam se svidi i