„Mitrovica kroz objektiv“: Najbolja fotografija publike Gorane Stefanović, sutra izbor prve tri nagrade

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Na ovogodišnjem Foto konkursu „Mitrovica kroz objektiv“ koji je organizovala Ustanova za negovanje kulture „Srem“ sa temom „Gradski park“, publika je odala priznanje najviše „lajkova“ fotografiji pod nazivom „Gradski park 1„, koju je kreirala Gorana Stefanović, zaslužujući tako Nagradu publike.

Ova godišnja manifestacija je privukla pažnju mnogobrojnih zaljubljenika u fotografiju, a Goranin rad je izdvojen kao najpopularniji među brojnim prijavljenim fotografijama. Svojom snagom, estetikom ili možda prikazom parka iz potpuno novog ugla, fotografija Gorane Stefanović osvojila je srca publike, dobivši najveću podršku u vidu „lajkova“ na društvenim mrežama.

Iako su odluke žirija i dobitnici prve tri nagrade za najkreativniji rad rezervisani za 30. novembar, u 12 časova, kada će Ustanova za negovanje kulture „Srem“ organizovati svečanost dodele nagrada, publika je već jasno pokazala svoje mišljenje i podršku kroz ovaj izbor.

Izložba svih fotografija ovogodišnjeg Konkursa biće održana na terasi Turističke organizacije Grada Sremska Mitrovica, pružajući priliku posetiocima da uživaju u raznolikosti i kreativnosti prikazanoj u fotografskim radovima koji su ove godine učestvovali na takmičenju „Mitrovica kroz objektiv“.

Možda Vam se svidi i