Mesna zajednica „Sutjeska“ prikupila za jedno veče 130.000 dinara za Aleksandru i Natašu

Od strane Ozon
0 komentar
U Sremskoj Mitrovici je juče održan humanitarno veče u cilju pomoći Aleksandri Dinić, našoj sugrađanki koja boluje od karcinoma i Nataši Nedić koja boluje od retkog i veoma agresivnog karcinoma grlića materice, neuroendokrinog tipa, od koga u svetu boluje samo jedan odsto žena.

Za jedno veče, prikupljeno je 130.000 dinara.

SREMSKA MITROVICA. U ponedeljak, 31. jula, održano je humanitarno veče u organizaciji Mesne zajednica Sutjeska. Cilj ovog događaja je prikupljanje novčanih sredstava za podršku lečenju Nataše Nedić i Aleksandre Dinić.  Mesna zajednica “Sutjeska”. organizovala je ovo humanitarno veče u sali “Beli anđeo”, gde se okupio veliki broj građana.

Humanitarno veče je održano uz orkestar Peđe Petrovića. U okviru sale „Beli Anđeo“, postavljene su kutije za dobrovoljni prilog, gde je svako mogao da pruži svoj doprinos i podrži naše sugrađanke u njihovoj borbi sa bolešću.

MZ Sutjetska je, uz iskren gest saosećanja, organizovala humanitarni događaj za naše sugrađanke Natašu Nedić i Aleksandru Dinić. Veče je bilo ispunjeno jer se zajednica okupila da podrži ove dve naše sugrađanke. Podrška donatora i učesnika bila je zaista izuzetna, od srca se zahvaljujemo svim donatorima, sponzorima i pojedincima koji su nesebično dali svoje vreme i sredstva da ovaj događaj uspe. Vaša dobrota nije prošla nezapaženo, a vaša velikodušnost će zauvek negovati primaoci i njihove porodice. U duhu solidarnosti, pozivamo sve da nastave da podržavaju slične inicijative i u budućnosti. Zajedno možemo napraviti značajnu razliku i stvoriti društvo koje ima više brige i podrške za sve, rekla je predsednica Mesne Zajednice, Jasna Poznanović.

Možda Vam se svidi i