Memorijalna utakmica u čast Miloša Zečevića Zeke

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U nedelju, 18. juna, sa početkom u 17 h , sportska hala “Pinki” će svedočiti memorijalnoj utakmici, prerano preminulom Milošu Zečeviću – Zeki. Hala će odjekivati šapatima sećanja prijatelja i sportskih drugova koji će se okupiće  kako bi pokazali da Zeka zauvek sa nama živi, u našim srcima.

Organizatori  memorijalne utakmice su njegovi dugogodišnji prijatelji i treneri iz Odbojkaškog kluba “Prvi Tempo”.

Zeka je svoje prve odbojkaške korake napravio u OK “Prvi Tempo” , a kasniju karijeru sportskog radnika uložio je u OK “Srem Eaton”.

Njegovi prijatelji, saigrači i treneri iz oba odbojkaška kluba kroz memorijalnu utakmicu će  se na sportski način pozdraviti sa našim Zekom.

Zekina prerana smrt obavila je velom tuge srca svih koji su ga poznavali. Nosio je u sebi strast prema životu koja se činila beskrajnom. Preminuo je prerano, u tridesetoj godini života, 19. juna 2022. godine.

U ovom okupljanju duša, ujedinjenih zajedničkom tugom, postoji uteha u saznanju da je uticaj Zekinog života daleko veći od granica sportske arene. Dotakao je mnoge živote, ostavljajući neizbrisive uspomene urezane u srca onih koji su imali sreću da žive,rade i raduju se s njim.

Organizatori memorijalne utakmice pozivaju sve zainteresovane da dođu i isprate ovaj dogadjaj.

Izvor: faul.rs

Možda Vam se svidi i