Manifestacija „Kroz Sirmium na biciklu“ – danas u Sremskoj Mitrovici

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica, Ozon Media – Manifestacija pod nazivom „Kroz Sirmium na biciklu“ ponovo će oživeti ulice Sremske Mitrovice ovog vikenda. Ova biciklistička manifestacija održaće danas, 1. oktobra, od 10:00 do 13:00 časova.

Manifestacija je rezultat saradnje između lokalne biciklističke zajednice i Turističke organizacije grada Sremske Mitrovice, a nudi brojne atraktivne aktivnosti za sve uzraste i nivoe biciklista.

Program događaja uključuje prezentacije o istorijskim i kulturnim znamenitostima Sirmiuma i biciklističkim rutama koje ovaj grad nudi. Posebno će biti interesantne prezentacije koje će učesnike provesti kroz bogatu istoriju i nasleđe ovog područja.

Za najmlađe bicikliste biće organizovan poseban poligon na kojem će moći da uvežbavaju svoje veštine vožnje bicikla, dok će takmičenje za odrasle bicikliste pružiti uzbuđenje i izazov svima koji žele da pokažu svoje veštine u vožnji.

Događaj će takođe uključivati druženje biciklista, zajedničku vožnju i mnoge druge aktivnosti koje će upotpuniti ovu nezaboravnu biciklističku avanturu.

Okupljanje učesnika će se odvijati na Trgu Svetog Stefana, ispred Muzeja Srema, Modne kuće i crkve, gde će se biciklisti pripremiti za vožnju i uživati u zajedničkom biciklističkom iskustvu.

„Kroz Sirmium na biciklu“ je prilika da se istraži lepota Sremske Mitrovice iz potpuno nove perspektive, promoviše zdrav način života i podstakne svest o važnosti očuvanja okoline. Ova manifestacija okuplja bicikliste i zaljubljenike u biciklizam iz celog regiona i pruža jedinstvenu priliku za zajedničku vožnju kroz bogato kulturno i istorijsko nasleđe ovog grada.

Zato, pripremite svoje bicikle, pozovite prijatelje i porodicu, i pridružite se „Kroz Sirmium na biciklu“ ove nedelje, jer očekuje vas nezaboravno iskustvo vožnje kroz jedan od najlepših gradova u Srbiji.

Možda Vam se svidi i