Leto na Savi počelo radionicom za decu

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Manifestacija „Leto na Savi 2023“ zvanično je započela kreativnom radionicom „U tom pismu piše“, koja je ujedno i slogan ovogodišnjeg događaja.

Na terasi Turističkog informativnog centra okupili su se mališani koji su pisali poruke – pisma, pokazujući svoju originalnost i maštovitost. Njihova pisma će biti izložena duž gradske plaže i u Turističkom informativnom centru.

Mali kreativci iz Sremske Mitrovice su nam dali primer, vratili su nas u vreme kada nismo koristili društvene mreže, već smo pisali u sveskama, slali razglednice i pisali pisma. Upravo to je cilj ove radionice – da se družimo i približimo jedni drugima. Hajde da sledimo njihov primer.

Najmlađi stanovnici našeg grada s nestrpljenjem očekuju radionicu „Klice i poganice“, koja će takođe biti održana na terasi Turističkog informativnog centra u nedelju, 9. jula u 18 časova. Sledećeg vikenda, počevši od subote, 15. jula, zabava se nastavlja na gradskoj plaži, gde će najmlađi stanovnici, ali i svi ostali, uživati u dobrom ritmu na muzičkoj radionici „Muzika je moj svet“.

Foto: Leto na Savi

Možda Vam se svidi i