Ledeni dani do 10. februara

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Republički hidrometeorloški zavod upozorio je danas da se na području Srbije od sutra do 10. februara očekuju jak jutarnji mraz i ledeni dani.

Tokom većeg dela ove sedmice u jutarnjim satima očekuje se umeren i jak mraz (od -11 do -5 stepeni), na planinama i do -20 stepeni. Dnevne temperature će biti u intervalu od -2 do 2, pa se mestimično očekuju i ledeni dani. Od sledećeg vikenda porast temperature.

Prema prognozi, u Srbiji će sutra ujutru biti umeren mraz i magla. Na severu Srbije pretežno sunčano, u ostalim krajevima umereno do potpuno oblačno, još ujutru na zapadu i jugozapadu uz provejavanje slabog snega. Duvaće slab i umeren, u planinskim predelima istočne Srbije povremeno jak, severozapadni vetar. Najniža temperatura od -10 do -5 stepeni, a najviša od -3 do 2 stepena.

U Sremskoj Mitrovici će sutra biti ujutro umeren mraz. Biće malo i umereno oblačno, sa dužim sunčanim intervalima i hladno – ledeni dan. Najniža temperatura biće od -8 do -5, a najviša oko nula stepeni.

Prema izlgeidma vremena do 14. februara, od srede do petka ujutru umeren i jak mraz (od -7 do -3 stepeni) i magla mestimično. U toku dana hladno sa maksimalnim temperaturama od -1 do 5 stepeni.

Možda Vam se svidi i