Kuglaši Srema iz Sremske Mitrovice ostvaruju odlične rezultate

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica, Ozon Media – Proteklih dve nedelje su bile izuzetno uspešne za Kuglaše Srema iz Sremske Mitrovice, koji su se istakli na kuglaškim terenima sa jednom pobedom i jednim porazom. Ova serija dobrih igara dovela ih je do vrlo značajne druge pozicije na tabeli, uprkos nedaćama i nekim nesrećnim okolnostima u ostalim mečevima u ligi.

Kuglaši Srema iz Sremske Mitrovice postigli su izvanredne rezultate tokom protekle dve nedelje, ostvarivši jednu pobedu i jedan poraz. Iako su se susreli s nizom izazova u ostalim mečevima tokom sezone, trenutno zauzimaju odlično drugo mesto na tabeli.

Sremci su pokazali karakter i borben duh, čak i kada su se suočavali sa jačim ekipama. Nedavno su odigrali meč protiv Padine i Kuglaškog kluba Dolina, što je tradicionalno teško gostovanje za sve ekipe. Nažalost, ovaj put Sremcima nije pošlo za rukom osvojiti bodove protiv domaćina iz Banata. Meč je bio veoma neizvestan, a gosti su imali priliku da preokrenu rezultat. Nedostajao je samo još jedan dobar rezultat za pobedu, ali domaća kuglana se pokazala kao nepremostiva prepreka za neke od igrača Srema. Domaćini iz Padine su demonstrirali svoju čvrstinu na domaćem terenu i zasluženo savladali lidera tabele Srem.

Jedan od istaknutih igrača na ovom meču bio je Bogoljub Bezanović, gostujući igrač Srema, sa izvanrednim rezultatom od preko 600 oborenih čunjeva. Takođe, osvojio je titulu igrača utakmice.

U sledećem kolu, Kuglaši Srema suočili su se sa još jednim izazovom, snažnom ekipom Svavija iz Kovacice u Novom Sadu i domaćoj kuglani Alimenta. Ipak, Sremci su nastavili sa odličnim igrama i osvojili oba boda u uzbudljivom i dramatičnom meču.

Pocetak utakmice pripao je domaćim igračima Lukacu i Ruzeckom, koji su postigli solidne pojedinačne rezultate i stvorili razliku u oborenim čunjevima. Drugi par za Srem nastupili su pojačanja iz Rume, Bogoljub Bezanović i Aleksa Jevremović. Iako je Bogoljub odigrao ispod svog nivoa i izgubio bod, mladi Aleksa je pružio dobar rezultat, ali je protivnik uz malo sreće uspeo da uzme bod i time dovede pobednika u pitanje. Na kraju drugog bloka, rezultat je bio 2:2, s prednošću Srema od nekoliko čunjeva.

U trećem bloku, iskusni i pouzdani igrači Kovacić i Bacevic odigrali su sjajno i doneli pobedu Sremu. Na kraju, konačan rezultat bio je 6:2, što je na prvi pogled izgledalo kao ubedljiva pobeda, ali je meč tokom celog trajanja bio ispunjen dramom.

Na ovom meču se istakao Predrag Kovacić sa rezultatom od preko 600 oborenih čunjeva, zasluživši titulu igrača utakmice. Takođe, ovaj rezultat ga je svrstao među najbolje igrače u celoj ligi tokom ovog kola.

Mitrovčani i Rumljani, udruženi u timu Srema, ostvaruju konstantno dobre ekipne rezultate od početka sezone, što ih drži na visokoj drugoj poziciji na tabeli.

Možda Vam se svidi i