Kreativno rešenje za nepropisno parkiranje: Vozilo „zaključano“ žicom za ogradu

Od strane Ozon
0 komentar

Svakodnevno smo svedoci scena lošeg parkiranja koje uzrokuju neprijatnosti. Međutim, jedna nepoznata osoba odlučila je da stane na put bahatosti pojedinih vozača na originalan način.

Na popularnoj Fejsbuk stranici „Prometne zgode i nezgode“ pojavila se fotografija koja je privukla pažnju mnogih. Na slici se vidi parkirano vozilo, čije registarske tablice upućuju na nepoznatog vlasnika, kako je blokiralo ulaz u dvorište nekog domaćinstva.

Međutim, umesto da se ljutnja samo gomila, ovaj put su ljudi odlučili da na duhovit i kreativan način reše problem. Vozilo je, naime, pažljivo „zaključano“ žicom za ogradu, ostavljajući poruku vozaču koja kaže: „Zaključao sam ti auto jer nam je blokirao ulaz.“

Foto: Prometne zgode i nezgode

Ovakav pristup možda neće zadovoljiti vozača kada se vrati po svoj automobil, ali svakako je izazvao osmeh na licima mnogih koji su se susreli sa ovom fotografijom.

U ovom slučaju, kreativnost i duhovitost su se pokazali kao efikasan način da se skrene pažnja na nepropisno parkiranje, a možda i podstakne vozače na bolje ponašanje u budućnosti.

Možda Vam se svidi i