Košarkašice ŽKK „Srem“ ostvarile ubedljivu pobedu nad ekipom ŽKK „SPD Radnički“ u Kragujevcu

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U utakmici 7. kola Kadetske lige Srbije, ŽKK „Srem“ demonstrirao je svoju nadmoć nad ekipom ŽKK „SPD Radnički“ rezultatom 62:82. Sremke su dominirale terenom tokom celog meča, održavajući stabilno vođstvo i kontrolu nad igrom. Njihova igra nije dala mnogo prostora Kragujevčankama da pronađu rešenje u odbrani protiv veoma efikasnih crno-žutih igračica.

Đorđić Milica i Milošević Teodora sa po 14 poena, te Popović Nikolina sa 13 poena bili su ključni igrači u osvajanju ove važne pobede. Trener Vučinić Ivan vodio je ekipu do trijumfa, pružajući priliku svim igračicama da pokažu svoj potencijal na terenu.

Najefikasnija igračica u redovima ekipe iz Kragujevca bila je Milutinović Tijana sa 25 poena, ali to nije bilo dovoljno da zaustavi nadmoć ŽKK „Srem“.

Ova pobeda označava drugu uzastopnu pobedu za ekipu ŽKK „Srem“, koja sada sa punim samopouzdanjem ulazi u poslednje kolo prvog dela prvenstva. U narednom meču, dočekaće drugoplasiranu ekipu ŽKK „Art Basket“ u još jednom očekivanom uzbuđenju na terenu.

Sremke su pokazale izuzetnu snagu i timski duh, a fanovi s nestrpljenjem očekuju nastavak njihovog sjajnog performansa u narednim utakmicama.

Možda Vam se svidi i