Književne i likovne radionice tokom zimskog raspusta – Winter Art Club

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica- Studio Sinhro mozaik tokom zimskog raspusta, od 26. decembra 2023. do 12. januara 2024. godine organizuje Winter Art Clubciklus kreativnih radionica sa ciljem afirmacije književnosti, slikarstva i umetnosti.

Ciklus obuhvata pet književnih i pet likovnih radionica namenjenih deci od 7 do 15 godina i podrazumeva rad na unapređenju umetničkih i stvaralačkih sposobnosti i veština kod najmlađih.

Radionice se tokom zimskog raspusta održavaju dva puta nedeljno, u prepodnevnim časovima u trajanju od 90 minuta u studiju Sinhro mozaik.

Sreda i petak rezervisani su za umetnost reči i Književni matine, dok je utorkom i četvrtkom slikarima otvoren Mali atelje.

Winter Art Club predstavlja izvanrednu priliku za sve koji žele da kreativno provedu zimski raspust, i pri tome otkriju tajne umetničkog sveta. Kroz rad u malim grupama cilj radionica je podsticanje mašte i radoznalosti, razvijanje kreativnog razmišljanja i učestvovanje u stvaralačkom procesu.

Pored književnih i likovnih radionica u studiju Sinhro mozaik tokom raspusta očekuju nas i klubovi društvenih igara, kao i mnoštvo različitih aktivnosti koje će biti povod za druženje i razvijanje međusobne saradnje i komunikacije.

Prijave i više informacija: 066 502 61 45 ili mozaik@sinhro.rs

Možda Vam se svidi i