Karate Klub Srem Osvojio 2. Mesto na 47. Beogradskom Pobednik-Trofeju

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica- Ovog vikenda, u sportskoj hali Pionir u Beogradu, održan je 47. Beogradski Pobednik-Trofej, jedan od najprestižnijih međunarodnih turnira u karateu. Devet država, uključujući Bosnu i Hercegovinu, Bugarsku, Grčku, Mađarsku, Crnu Goru, Makedoniju, Sloveniju, Slovačku i Srbiju, poslalo je svoje takmičare na ovaj događaj. Preko hiljadu takmičara nadmetalo se u kategorijama kata i borbi.

Karatisti iz Karate kluba Srem iz Sremske Mitrovice, predvođeni trenerom Ivom Vinkovićem, ostvarili su izvanredan uspeh, osvojivši drugo mesto u generalnom plasmanu klubova. Njihov trud i posvećenost karateu rezultirali su osvajanjem čak 10 zlatnih, 3 srebrne i 4 bronzane medalje.

Najuspešnija takmičarka turnira bila je kadetkinja Helena Mlabašic, koja je osvojila neverovatne 3 zlatne medalje. Ostali zlatni osvajači iz Karate kluba Srem uključuju Dušana Savića, Jovanu Benak, Dunju Berežni, Željka Mošića, Dunju Likić, Mionu Murić, Helenu Malbašic, Maju Perić i ekipu kadetkinja/juniorki u sastavu Muric, Perovic, Malbašic i Starcevic.

Srebrne medalje osvojili su Uroš Trumić, Lena Brnja i Žana Đurdevic, dok su bronzu odneli Nina Vukas, Dunja Pavlovic, Anđela Perovic i Sara Starčevic.

Sara Glumac i Elena Miloševic su takođe nastupile u katama, iako ovaj put nisu osvojile medalje.

Ovaj izvanredan uspeh Karate kluba Srem na početku takmičarske sezone predstavlja potvrdu napornog rada trenera i posvećenosti takmičara u klubu. Čestitamo im na sjajnim rezultatima i želimo im puno uspeha u budućim takmičenjima.

Možda Vam se svidi i