Karate klub Srem osvaja medalje na prvenstvu Vojvodine za kadete i juniore

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica, Ozon Media – U nedelju je u Novom Beceju održano Prvenstvo Vojvodine za kadete i juniore u organizaciji Karate saveza Vojvodine. Karate klub Srem iz Sremske Mitrovice ponosno je predstavio svoje talentovane takmičarke u kategoriji kate kadetkinje: Saru Starčević, Helenu Malbašić i Saru Glumac. Njihov trud i predan rad nisu prošli nezapaženo, jer su doneli svojoj ekipi dve vredne medalje.

Sara Starčević, jedna od sjajnih mladih karatistkinja iz kluba, zasluženo se okitila zlatnom medaljom, pokazavši izvanrednu tehniku i predstavljanje na takmičenju. Ova zlata vredna pobeda obezbedila joj je mesto na Prvenstvu Srbije koje će se održati krajem oktobra pod organizacijom Karate federacije Srbije.

Helena Malbašić takođe je ostvarila odličan rezultat, osvajajući bronzanu medalju u istoj kategoriji. Njen trud i posvećenost karateu nagrađeni su ovim uspehom, a takođe će imati priliku da pokaže svoje veštine na Prvenstvu Srbije.

Sara Glumac, iako nije osvojila medalju na ovom takmičenju, pokazala je izuzetno zalaganje i borbenost na tatamiju, pruživši dostojan izazov svojim protivnicima.

Karate klub Srem ponosan je na svoje talentovane mlade sportiste i nastavlja da ih podržava u njihovim sportskim ambicijama. Čestitke svim takmičarkama na izvanrednim rezultatima na Prvenstvu Vojvodine, a Sara Starčević i Helena Malbašić, neka vas zlato i bronza inspirišu da nastavite da briljirate na Prvenstvu Srbije.

Možda Vam se svidi i