Kamioni na Batrovcima čekaju do šest sati

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Kamioni koji čekaju na graničnim prelazima Batrovci i Šid u pravcu Hrvatske imaju šestočasovna zadržavanja na teretnim terminalima, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Na prelazima Bačka Palanka i Bezdan teretna vozila čekaju oko sat vremena. Kako navodi AMSS, kašnjenja na teretnim terminalima pripisuju se „organizaciji rada susedne granične službe“. Kamioni nailaze i na kašnjenja na granici sa Mađarskom. Na izlazu Horgoš iz Srbije čeka se oko tri sata, a na prelazu Kelebija oko četiri sata.

Na putničkim terminalima graničnih prelaza nema prijavljenih zadržavanja.

AMSS ova kašnjenja pripisuje „organizacije rada susednog graničnog organa“. Kašnjenja nisu ograničena samo na hrvatsku granicu. Vozači kamiona koji se kreću ka Mađarskoj takođe se susreću sa produženim vremenima čekanja. Na izlazu Horgoš procenjeno je da će se čekati oko tri sata, dok na prelazu Kelebija može da dostigne i četiri sata. Međutim, važno je napomenuti da su ova kašnjenja specifična za teretne terminale, a trenutno nema prijavljenih kašnjenja na putničkim terminalima graničnih prelaza.

Možda Vam se svidi i