Kako da proverite ko je vlasnik nepokretnosti putem interneta?

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Pre nego što odlučite da kupite neku nepokretnost, bitno je da saznate najbitnije podatke, poput toga ko je vlasnik nepokretnosti, stana, kuće, poslovnog prostora ili garaže za koju ste zainteresovani.

To možete da uradite bez odlaska u bilo koju službu, putem interneta, tako što ćete ići na sajt Republičkog geodetskog zavoda i unosom željenih parametara, za nekoliko trenutaka, saznaćete najvažnije podatke o nepokretnosti.

Aplikacija ’’eKatastar’’ je internet servis koji omogućava pretragu baze podataka katastra nepoketnosti.

Da bi saznali ko je vlasnik parcele, morate samo da znate broj parcele u okviru opštine i katastarske opštine, na kojoj se nekretnina nalazi ili adresu nepokretnosti (ulica i kućni broj).

Na web adresu katastra, kliknete na javni pristup. Izaberite opštinu kojoj željena nepokretnost pripada, a nakon toga i katastarsku opštinu i adresu. Unosom tačnih podataka, prikazaće se i traženi podaci (ime, prezime i adresa vlasnika nepokretnosti).

Ako želite da pretražujete po broju parcele, potrebno je da kliknete na ikoncu „pretraga katastarskih parcela“na web adresi katastra i upišete broj parcele.

Možda Vam se svidi i

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik