Judo Klub Laćarak: Laćarci osvojili Međunarodni turnir

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska MitrovicaOZON Media  – U nedelju, 12. novembra 2023. godine, u organizaciji Judo Kluba „Mladost Bečej“, održan je veliki međunarodni turnir koji je okupio čak 460 takmičara iz različitih zemalja: Srbije, BiH, Hrvatske, Mađarske, Rumunije, Bugarske i Moldavije. U ovoj veoma jakoj konkurenciji, predstavljali su se i takmičari iz Laćarka, a njihov rezultat nije izostao.

Učešće šest takmičara iz Laćarka rezultiralo je osvajanjem četiri odličja, što je jasan dokaz rada, istrajnosti i posvećenosti ovim mladim sportistima. Osvojene medalje su:

  1. Dimitrije Opačić – mlađi pionir, kategorija do 50kg – Zlatna medalja
  2. Tatjana Raković – starija poletarka, kategorija do 34kg – Bronzana medalja
  3. Strahinja Grgičević – mlađi pionir, kategorija do 60kg – Bronzana medalja
  4. Jovana Vorkapić – starija pionirka, kategorija do 48kg – Bronzana medalja

Pored ovih odličja, Zeljka Purešević je zauzela peto mesto u kategoriji mlađih pionirki do 32kg, dok je Aleksandar Vinčić zauzeo takođe peto mesto među mlađim pionirima do 66kg.

Rukovodstvo Judo Kluba iz Laćarka izražava velike čestitke svojim mladim borcima za postignute rezultate na ovako značajnom, jakom i inspirativnom takmičenju. Njihov trud, borbenost i posvećenost sportu su se još jednom isplatili, a osvojene medalje predstavljaju vidljivu potvrdu toga.

Možda Vam se svidi i