Još niste odlučili gde da izvedete svoju lepšu polovinu. Evo predloga i cena

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Danas je 8. mart, dan kada obežavamo Međunarodni dan žena kao praznik i on bi to zaista trebao i biti.

Ako do sada niste sigurni šta bi usrećilo vašu lepšu polovinu, mi vam predlažemo ručak ili večeru.

Da biste svoju damu ugostili i pokazali da cenite vreme provedeno sa njom, izvedite je na neko posebno mesto ili joj sami organizujte večeru. Birajte jela koja voli, muziku u kojoj uživa i ponašajte se prema njoj kao da niko drugi ne postoji. Biće veoma srećna.

Ukoliko i vi želite da izvedete dragu žensku osobu, proverite ove lokale u Sremskoj Mitrovici.

Istražili smo u kojim restoranima možete pojesti kvalitetno, kuvano jelo, a da pri tome i uživate u obroku sa svojom lepšom polovinom.

Restoran PROMENADA

 Ovde možete svoju dragu osobu počastiti kafom uz ručak i vino. Naravno, zadovoljiće zahteve i najvećih gurmana. Prelep, topao ambijent, savršen je da baš ovde provedete ovaj dan.

Omiljeni restoran mnogih mitrovčana, vlasnica svakodnevno donosi sveže namernice, kuva se dan za dan i nije čudo da se ovde često naručuje obrok na kašiku. Ovaj restoran nalazi se u ulici Promenda, uz reku Savu, pored stadiona Srema i kod njih, sem jela sa roštilja koja se ovde rado naručuju a najčešće omiljena porcija su „noazete“ koje se ovom restoranu mogu naručiti po ceni od 850 dinara. Kada je reč o kuvanim jelima, ovde se mogu naručiti sledeća jela: Riblja čorba od jedne litre po ceni od 800 dinara, Musaka i ćufte po ceni od 500 dinara (ova jela se nalaze u dnevnom meniju), gulaš po ceni od 500 dinara, đuveč po ceni od 500 dinara, pasulj za dve osobe po ceni od 800 dinara.

Restoran EVROPA

Restoran „Evropa“ nalazi se u blizini podvožnjaka prema naselju KPD, skretanje pre podvožnjaka, a reč je o objektu za koji mnogi mitrovčani kažu da je omiljen, jeftiniji i da rado odlaze na ručak, iako je malo „zavučen“ pa ga turisti ne pronalaze. Pravi domaći restoran. Oni za ovaj omiljeni dan žena, izdvajaju jela koje svi vole: Kolenica po ceni od 800 dinara, rebarca po ceni 700 dinara, zatim domaću kobasicu po ceni od 700, pljeskavicu i ćevape koji su omiljeni i svakog drugog dana, a porcija iznosi 800 dinara i na kraju popularna sremačka čorba po ceni od 250 dinara.

Restoran LOVAČKI DOM

Restoran „Lovački dom“ nalazi se u mirnom delu grada – u naselju KPD, skretanje pre parka, a reč je o objektu u kojem odiše domaćinska atmosfera. U ponudi imaju veliki izbor domaćih gotovih jela na „kašiku“ kao i jela sa roštilja. Kada je reč o kuvanim jelima, ovde se mogu naručiti sledeća jela: Slatki kupus sa jagnjetinom po ceni od 450 dinara, pasulj sa kobasicom po ceni od 350 dinara, bela čorba po ceni od 230 dinara ili mešano meso po ceni od 960 dinara.

Restoran SOJENICA

Na samoj obali reke Save u Sremskoj Mitrovici, nalazi se restoran jedinstvenog izgleda. Restoran po imenu Sojenica. Ovaj restoran je priča za sebe upravo iz razloga što na neki način predstavlja svojevrsnu turističku atrakciju. Nalazi se na samoj obali reke Save, a njegov ambijent predstavlja spoj između sofisticiranog i rustičnog. Iz ovog restorana za osmomartovski ručak ili večeru predlažu, dimljenu vešalicu po ceni od 1050 dinara ili teletinu na pireu od bundeve po ceni od 1550 dinara.

Restoran Diana

Na oko 400 metara od strogog centra Sremske Mitrovice nalazi se luksuzni restoran “Diana”, prvim zalogajem zakoračićete u svet hedonizma. Restoran Diana je poznat po posebno pripremljenim jelima, sa pažljivo odabranim svežim namirnicama, pa nije čudo da je i omiljena destinacija Mitrovčana. Savršen kutak za hedoniste, poznavaoce dobrog društva, hrane, vina i atmosfere. Jedinstveno mesto, restoran drugačiji od svih drugih, tamo gde su svi koji dođu i budu maksimalno opušteni.

Naš izbor u ovom restoranu su neka od ovih jela: pileće rolade po ceni od 1090 dinara, njoke sa ćuretinom i brokolijem po ceni od 790 dinara, gurmanska pljeskavica po ceni od 1090 dinara ili biftek koji ćete u ovom restoranu platiti 2290 dinara. A za kraj, možete izabrati i kolačie, urmu sufle ili krempitu. Kolači se prodaju po ceni od 490 dinara.

Ne zaboravite da danas morate rezervisati mesto u restoranima, a ako slučajno negde nema mesta, možete naručiti i svoju dama danas osloboditi od kuvanja.

Ovo su samo neki od restorana u Sremskoj Mitrovici. Veliki je izbor da ovaj dan bude van kuće u nekom lepom ambijentu. Predlažemo da proverite i Tabasko, Splav Krug, Kapanu, La Đoja… U Sremu se svuda dobro jede, a danas je savršen dan da izađete iz kuće i dobro se provedete.

Možda Vam se svidi i