Još dve medalje za Sirmium

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Proteklog vikenda održana su dva takmičenja u atletskoj dvorani u Beogradu. Prvenstvo Srbije za juniore/ke (U20) i Prvenstvo Srbije u višeboju za pionire/ke (U16). Atletski klub Sirmium je imao troje predstavnika, koji su osvojili dve bronzane medalje i jedno četvrto mesto.

U subotu 28. januara u disciplini 400m kod juniora četvrto mesto zauzeo Marinković Vuk kome je nedostajlo samo 8 stotinki (52.07s lični rekord) do bronzane medalje. Da je nastupao u najbržoj grupi, vrlo izvesno bi je i osvojio, no i iduće godine je u ovoj uzrasnoj kategoriji, a osvajači medalja su stariji godinu dana.

Drugog dana takmičenja Čančarević Anja (još uvek mlađa juniorka U18) osvojila je bronzanu medalju u bacanju kugle (4kg) ličnim rekordom 12.14m. Rezultat je mogao biti i bolji, ali sve u svemu bitna medalja. Najprijatnije iznenađenje napravio je pionir Đonić Stefan. Dečko koji zaista obećava i predstavlja svetlu budućnost kluba. Osvoji je bronzu u petoboju, iako pre toga nikada nije skakao u vis, a dalj samo jednom, pre dve godine.

Ponosan sam na uspehe i rezultate koje smo postigli, jer su uglavnom ispred nas deca iz Beograda i Novog Sada koja tokom zimskog perioda treniraju u dvoranama i imaju savršene uslove za rad. Ipak, mi nastavljamo dalje punom parom i očekujemo nove uspehe u vikendima pred nama, poručuje trener Macanović Slobodan.

Možda Vam se svidi i

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik