Javni poziv: Finansijska pomoć poljoprivrednicima nakon nevremena

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica/Ozon Media – Gradska uprava za poljoprivredu Grada Sremska Mitrovica objavila je Javni poziv za dodelu finansijske pomoći poljoprivrednim proizvođačima koji su pretrpeli štetu usled olujnog nevremena tokom leta. Sredstva za pomoć u iznosu od 37.000 dinara po zahtevu obezbedilo je Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije.

Detalji Javnog Poziva:

I. Uslovi za Pomoć:

Poljoprivrednici koji su prijavili štetu, koju je potvrdila komisija kroz zapisnik, imaju pravo na finansijsku pomoć. Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije odobrilo je sredstva u iznosu od 37.000 dinara po podnetom zahtevu.

II. Vreme Trajanja Poziva:

Javni poziv traje od 16. do 24. novembra, s rokom za podnošenje zahteva do 14 časova.

III. Poziv Načelnika Gradske Uprave:

Načelnik Gradske uprave za poljoprivredu, Vladimir Nastović, pozvao je poljoprivredne proizvođače da se jave. Oni koji još nisu dobili zapisnike o konstatovanoj šteti mogu ih dobiti u Gradskoj upravi i istovremeno podneti zahtev za finansijsku pomoć.

Ovim pozivom želi se pružiti podrška poljoprivrednicima koji su pretrpeli štetu od nevremena, a Javni poziv omogućava jednostavan pristup sredstvima pomoći. Poljoprivrednici su pozvani da iskoriste priliku i obezbede podršku za sanaciju šteta.

Možda Vam se svidi i

Ostavi komentar