In Front of Art – Najveći festival umetnosti u Sremskoj Mitrovici

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Festival In Front of Art će se odigrati u Sremskoj Mitrovici od 17. do 20. avgusta 2023. godine u organizaciji udruženja građana “Art Front” u saradnji sa Gradom Sremska Mitrovica.

U znak obeležavanja prve godišnjice udruženja, “Art Front” priprema umetnički festival, gde nas čekaju sjajne svirke i izvođači – Bajaga i Instruktori, Partibrejkers, Nipplepeople, Zoster, Kolja i Grobovlasnici i Ničim Izazvan.

Osim mužičkog dela, posetioci će imati prilike i da uživaju u festivalu kratkog filma i stand-up komediji sa Nešom Bridžisom. Nismo zaboravili ni naše najmlađe, pa za njih pripremamo zabavu sa Cirkus Animatorima.

Ceo program festivala:

• Četvrtak, 17. avgust: Festival kratkih umetničkih filmova // Bajaga i Instruktori

• Petak, 18. avgust: Kolja i Grobovlasnici // Nipplepeople

• Subota, 19. avgust: Partibrejkers // Zoster

• Nedelja, 20. avgust: Cirkus Animatori // Neša Bridžis // Ničim Izazvan

Festival će se održati na sportskom stadionu Sokolskog društva “Partizan”.

Karte su u pretprodaji odvojeno za prvi, drugi i treći dan festivala, po ceni od 1500 RSD na ticket.rs i u Sremskoj Mitrovici u Turističkoj organizaciji Grada, kao i u ugostiteljskim objektima Capanna, Kafeterija i Splav Krug. Poslednji dan festivala je humanitarnog karaktera. Umesto naplaćivanja ulaznica, prikupljaće se dobrovoljni prilozi koji će biti donirani u humanitarne svrhe.

Možda Vam se svidi i