Humanitarni ponedeljak. Svira orkestar, organizovano druženje. Pomozimo Nataši Nedić i Aleksandri Dinić

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. U ponedeljak, 31. jula, u 19 časova, svi humani građani su pozvani da se pridruže humanitarnoj večeri koju organizuje Mesna zajednica Sutjeska. Cilj ovog događaja je prikupljanje novčanih sredstava za podršku lečenju Nataše Nedić i Aleksandre Dinić.

Humanitarno veče će se održati u sali „Beli Anđeo“, gde će svirati orkestar Peđe Petrovića. Ovo će biti prilika da uživate u dobroj muzici i druženju sa prijateljima, uz besplatno piće i hranu za sve posetioce.

Cena ulaznice za ovo veče je 500 dinara, a sva prikupljena sredstva će biti upućena za lečenje Nataše i Aleksandre. U okviru sale „Beli Anđeo“, biće postavljene kutije za dobrovoljni prilog, gde će svako moći da pruži svoj doprinos i podrži naše sugrađanke u njihovoj borbi sa bolešću.

Pozivamo sve ljude velikog srca da se pridruže ovoj humanoj inicijativi i pokažu solidarnost prema Nataši i Aleksandri u njihovoj teškoj životnoj situaciji. Vaša podrška i pomoć mogu značiti mnogo za njihov oporavak i borbu protiv bolesti. Dođite i zajedno stvorimo veče koje će im ostati u srcu kao znak ljubavi i podrške!

Možda Vam se svidi i