Hotel Gracian – Luksuzni smeštaj i vrhunska usluga u Sremskoj Mitrovici

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Naša zemlja sve više teži ka postavljanju visokih turističkih standarda i pružanju vrhunske usluge turistima iz celog sveta. U skladu sa tim, u Srbiji je izgrađeno mnoštvo prestižnih hotela širom zemlje. Više nije samo prestonica ta koja može da ponudi luksuzan smeštaj, već i druge regije u Srbiji prepoznaju svoj turistički potencijal i nude predivna mesta za boravak. U tom kontekstu, izdvojili hotela koji se ističe a nalazi se u Sremu, u Sremskoj Mitrovici.

Jedan od takvih hotela je Hotel Gracian, smešten u najlepšem gradu u Sremu – Sremskoj Mitrovici. Hotel Gracian nije samo najnoviji hotel, već se ističe posebnim dizajnom i otvorenim prostorom koji stvaraju jedinstvenu atmosferu.

Hotel Gracian raspolaže sa 14 luksuzno opremljenih soba, jedinstvenim spa centrom koji uključuje saunu, đakuzi i dva tepidariuma. Tu je i restoran i klub sa pečatom koji će vas oduševiti svojom ponudom. Ovaj dizajnerski hotel je opremljen najmodernijom opremom prema projektu vrsnih arhitekata, a izrađena je i studija o razvoju i značaju hotela za grad Sremsku Mitrovicu.

Gracian se nalazi u ulici Kralja Aleksandra Karađorđevića, hotel Gracian je savršeno mesto za odmor i uživanje u prelepom ambijentu. Uz hotel Gracian, ni restoran neće ostaviti nikoga ravnodušnim. Ovaj restoran nudi vrhunsku hranu, majstora italijanske kuhinje, fenomenalnu muziku i prijatan i moderan ambijent.

Sobe vrhunskog kvaliteta

Sobe hotela Gracian su dizajnirane i opremljene najboljim materijalima, a posebnu pažnju posvetili su odabiru madraca koji su ugodni i idealni za duboko opuštanje i san. Kako bi vaš boravak bio što ugodniji, sve sobe opremljene su standardnim i dodatnim sadržajima potrebnim za vaš opuštajući boravak.

Sremska Mitrovica, po mnogima „jedan od najlepših gradova u Srbiji“, pruža nezaboravno iskustvo svim posetiocima..

Ukoliko želite da se odmorite i uživate u savršenom ambijentu, hotel i restoran Gracian su pravi izbor. Ovde ćete dobiti vrhunsku uslugu, luksuzni smeštaj i iskusiti nezaboravno putovanje u Sremsku Mitrovicu.

Uživajte u luksuzu i gostoprimstvu hotela Gracian u Sremskoj Mitrovici!


KONTAKT

+381 22 2 444 555
+381 66 55 44 445

info@hotelgracian.rs

ADRESA

Kralja Aleksandra Karađorđevića 16b
22000 Sremska Mitrovica
Srbija

Možda Vam se svidi i