Gradonačelnica posetila radove na fiskulturnoj sali u Mačvanskoj Mitrovici

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Radovi na izgradnji fiskulturne sale pri OŠ „Dobrosav Radosavljević Narod“ u Mačvanskoj Mitrovici odvijaju se predviđenom dinamikom, u šta se uverila gradonačelnica Sremske Mitrovice Svetlana Milovanović, koja je obišla radove na ovom objektu.

Tim povodom, gradonačelnica Milovanović je rekla da je zadovoljna kako se odvijaju radovi, čemu doprinose i povoljni vremenski uslovi. Završeni su zemljani radovi, izliven je temelj i trenutno se postavlja konstrukcija sa betonskim panelnim zidovima. Ako se tako nastavi, radovi će biti završeni u predviđenom roku, a to je do 31. oktobra ove godine. Ova multifunkcionalna fiskulturna sala, sa pomoćnim objektima i pristupnim putevima prostiraće se na 2.200 m², od čega je fiskulturna sala 1.000 m².

Osim fiskulturne sale, u objektu će biti smeštene i svlačionice sa toaletima i tuševima, toalet za osobe sa invaliditetom, spravarnica, tribine na dva nivoa koje će imati 205 sedećih mesta, kao i kuhinja sa pratećim prostorijama i velika trpezarija kapaciteta 120 stolica, garderober, kabinet za tehničko obrazovanje, prostor za dnevni boravak, stan za domara sa radionicom. Sama fiskulturna biće pogodna za više dvoranskih sportova – košarku, odbojku, mali fudbal, tenis i gimnastiku.

Po svojim karakteristikama i funkionalnosti , ovo neće biti samo fiskulturna sala, već sportska hala za razna dešavanja i manifestacije. Celokupan objekat je nezavistan od nastavno –administrativnog dela škole i biće na raspolaganju i građanstvu.

Ovu kapitalnu investiciju realizuju Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine i Grad Sremska Mitrovica.

Možda Vam se svidi i